Stockholms skärgård är det perfekta stället att åka iväg och koppla av på. Många väljer att åka dit under helger och längre ledigheter, medan andra väljer att bosätta sig där. Det är lugnt, harmoniskt och vackert. Och alla som besöker Stockholms skärgård faller oftast pladask och förälskar sig i det vackra som finns!

Stockholms skärgård består av cirka 30 000 öar med små byar, inbjudande vikar, klippor, mjuka sandstränder, genuina städer och gamla fiskelägen. Här finns det något för de allra flesta. Vare sig man söker avkoppling, lugn och ro eller action och äventyr kan man hitta allt man söker i Stockholms skärgård. Hit tar man sig enkelt med båt eller bil. Har man ingen egen båt att åka med kan man ta sig dit snabbt och smidigt med en taxibåt.

Här kan man spendera sina lediga dagar och njuta av allt det fantastiska som skärgården har att erbjuda. Många blir även så pass förälskade att de väljer att köpa villa eller stuga för att antingen bosätta sig ute i skärgården, eller för att alltid kunna ha tillgång och möjlighet att åka hit.

Har man ingen egen stuga eller hus är det inga problem då man kan välja att bo på hotell, hyra stuga eller lägenhet för sin vistelse. Här finns det plats för alla, oavsett om man har eget boende eller ej!

Aktiviteter

Skärgården erbjuder mycket magi och harmoni. Här finns det många aktiviteter att välja mellan och man kommer aldrig att ha en tråkig stund.

I skärgården kan man välja allt från att cykla, bada, fiska, åka båt, paddla, spela golf, vandra och mycket mer. Det finns underhållning och aktiviteter för både stora och små. Och när semestern är över kommer alla att längta hit igen!

Förutom de fanatiska aktiviteter man har att välja på, finns det även en hel del sevärdheter ute i Stockholms skärgård som man inte får missa. Det finns mycket historia och platser att besöka under sin vistelse. Här finner vi allt från befästningar och militärhistoria, kyrkor, konst och hantverk, museer och mycket mer.

Var beredd på att förälska dig i miljön, harmonin och magin när det är dags att besöka skärgården. Här kommer det skapas minnen man sent kommer att glömma. Kanske kommer man då att bli tvungen att investera i en egen stuga eller boende för att kunna besöka skärgården så ofta som möjligt.